Haberler

  • Dünyaya açılmanın yolu EVTEKS

    Dünyaya açılmanın yolu EVTEKS

    Ev tekstili sektöründe dünyanın en büyük iki fuarından biri olan İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı EVTEKS CNR Expo Yeşilköy'de 26. Kez kapılarını açacak.

    2019 yılını yerli ve yabancı ziyaretçi rekoru kırarak kapayan EVTEKS'e, toplamda 81 bin 746 ziyaretçi gelirken 120 ülkeden ev tekstili alıcısı da katılımcı firmalarla yeni iş bağlantıları kurdu. Bu yılı daha güçlü karşılamaya hazırlanan EVTEKS kendi rekorunu kıracak.

    Bizde Berat Tekstil olarak  EVTEKS 26. İstanbul Uluslararası fuarındayız.

  • EVTEKS 24. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarı

    EVTEKS 24. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarı

    24 - 28 Nisan 2018 tarihleri arasında 24. kez CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek.

    Doğayı ve baharı örnek alarak organize edilecek olan, özellikle gelecek sezon tasarımları ve dünyada ev tekstili sektöründeki yenilikçi ürünleri ziyaretçilerle buluşturacak olan 24. EVTEKS, 2018 yılını Nisan Etkisi ile karşılamaya hazırlanıyor.

    Bu yıl ilk kez nisan ayında, ‘Nisan Etkisi (April Effect) mottosu ile organize edilen fuar; tazelik, yenilik, uyanış ve buluşma gibi bahar etkilerinin ev tekstili ve tasarımı üzerindeki yansımasına ve doğanın uyanışına ev sahipliği yapacak.

    Ev tekstili sektöründeki tüm yeniliklerin sergileneceği ve modaya yön veren trendlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulacağı 24. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS), CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek. CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık ve Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği (TETSİAD) iş birliğinde hayata geçiriliyor. 23 yıldır mayıs ayında organize edilen EVTEKS, bu yıl ilk kez nisan ayında düzenlenecek.

    EVTEKS Nisan; doğayı örnek alarak üretilen, özellikle gelecek sezon tasarımları ve dünyada ev tekstili sektöründeki yenilikçi ürünleri ziyaretçilerle buluşturacak. 1.000’den fazla markayı 120 ülkeden, 150 bin ziyaretçiyle buluşturacak olan EVTEKS Nisan, tazelik, yenilik, uyanış ve buluşma temaları ile konseptlendirildi. Baharın her dokunuşunun hissedileceği EVTEKS, sadece kendi coğrafyasına değil, dünyaya da daha güçlü hazırlandı.

    Bizde Berat Tekstil olarak bu yıl EVTEKS 24. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarındayız.

  • Heimtextil 2017 fuarına sizleri de bekliyoruz

    Heimtextil 2017 fuarına sizleri de bekliyoruz

    Almanya'nın Frankfurt şehrindeki Frankfurt Fuar Merkezi'nde her yıl düzenlenen 2017 Heimtextil Uluslararası Ev Tekstil Fuarı'nda siz değerli müşterilerimizi de görmekten mutluluk duyarız.

    Almanya'nın Frankfurt kentinde her yıl düzenlenen Heimtextil Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, ev tekstili, otel ve restoran tekstilleri alanlarında dünyanın en büyük uluslararası ticaret fuarıdır. Yılın ilk sektör fuarı olarak Ocak ayının ortasında düzenlenen fuar, dünyanın dört bir yanından üreticileri, tasarımcıları ve ticaret dünyasını bir araya toplayan bir platform özelliği taşımaktadır.
     

     

  • Ar-Ge çalışmalarımız devam ediyor

    Ar-Ge çalışmalarımız devam ediyor

    Berat Tekstil olarak; tekstil ürünleri ve iplik üzerine yaptığımız ar-ge çalışmalarımız ile uygun fiyatlara daha uzun ömürlü ürünler üretmeyi hedeflemekteyiz.

İLETİŞİM

Berat Tekstil’e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Sitemizdeki iletişim formu veya telefon aracılığıyla bizimle irtibata geçebilirsiniz. Berat Tekstil ofisinde sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyarız.


  • BERAT TEKSTİL ve KADİFE İPLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
  • Hadımköy Mah. Derinsu Sok. No:5 Arnavutköy / İstanbul - Türkiye
  • Tel: +90 212 435 27 34      Fax: +90 212 462 01 68
  • info@berattekstil.com

BİZE YAZIN

Aşağıdaki iletişim formunu kullanarak bizimle irtibata geçiniz.